man_lamp_over_his_head2

Väite: PK-sektorillekin voidaan tuottaa laadukkaita IT-palveluita kustannustehokkaasti

Kirjoittanut Teemu Tiainen Miksi PK-yrityksille on haasteellista tuottaa IT-palveluita? Me Centerossa ollaan asiaa pähkitty paljonkin, koska toimimme nykyään suurten organisaatioiden lisäksi myös pk-sektorilla ja haluamme jatkossakin tarjota sinne yhden vähän erilaisen vaihtoehdon lisää. Isoille organisaatioille tuotamme palveluita suppeammalla valikoimalla ja pienemmille vähän laajemmalla. Tarpeesta ja tilanteesta riippuen. Kun ongelmia syntyy, ne pyritään havaitsemaan proaktiivisesti ennen […] Lue lisää »

Microsoft-Intune-Logo

Vuoden 2016 ensimmäinen ominaisuuspäivitys Intuneen on julkaistu!

Ensimmäinen Intunen ominaisuuspäivitys lähtee vuonna 2016 liikkeelle oikein lupaavasti. Windows 10 työasemia voidaan hallita MDM-rajapinnan kautta, jota myös Intune tukee. Seuraavassa päivityksessä tulee rutkasti uusia ominaisuuksia Windows 10 hallintaan. Laitteen yhteensopivuuskäytänteitä voidaan määritellä laitteen terveydentilan perusteella. Microsoft Passport for Work käytänteet ovat määriteltävissä ja näille voidaan jaella sertifikaatteja. Laitteisiin voidaan määritellä sovelluskohtaisia VPN-yhteyksiä. Microsoft Surface Hub […] Lue lisää »

Intune_Mac_OS_X_love

Microsoft Intune saa Mac OS X -tuen

Microsoft on julkaissut Microsoft Intune:n marraskuun 2015 päivityksen sisällön ja makealtahan tuo näyttää sekä maistuu. Kermana ja kirsikkana kakun päällä ovat varmasti odotettu Mac OS X -tuki sekä mahdollisuus määrittää mobiilisovellusten politiikoita ilman että laite on yhdistetty Intune-hallintaan. Intune [love] Mac OS X Nyt saadaan alati kasvava Mac OS X -konekanta myös hallinnan piiriin, kun laitteet […] Lue lisää »

office-365-logo_v3

Office 2016 tulee – Mitä minun täytyy Office 365 -asiakkaana tietää?

Office 2016 on julkaistu! Mitä, milloin, miten?! Microsoft on hiljattain julkaissut uuden Office 2016 -version. Paneudumme tässä artikkelissa siihen, kuinka uusi Office otetaan käyttöön Office 365 -asiakkailla. Ainoastaan First Release -käyttäjät saavat automaattisesti päivitykset aiemmin. On kuitenkin tärkeää suunnitella, kuinka päivitykset siinä vaiheessa hoidetaan. Jos olet epävarma, mitä toimenpiteitä tulee tehdä, kysy apua kumppaniltasi, tai […] Lue lisää »

office-365-logo_v3

Luonto-Liitto otti Office 365:n käyttöön Centeron avulla

Office 365 on enemmän kuin pelkkä sähköposti Luonto-Liitolla oli käytössään erittäin vanha sähköpostijärjestelmä, joka oli jäänyt vuosien varrella hoitamatta ja toimi epäluotettavasti. ”Järjestömme toimii lukuisten järjestöjen, ministeriöiden ja viranomaisten kanssa yhteistyössä ja sähköposti on yksi tärkeimpiä yhteydenpitokanavia. Sähköposti on myös erittäin tärkeä tiedotuskanava myös järjestön sisällä ja sen on toimittava luotettavasti.”, kertoo talousjohtaja Tarja Karppinen […] Lue lisää »

it-ymparisto

Vähemmän IT-ongelmia, pienemmät kustannukset, lisää tehokasta työaikaa

Sitä on Seremoniamestari Centero SEREMONIAMESTARI on palvelu, joka vähentää ongelmia, tehostaa työntekoa ja säästää kustannuksia. Lisäksi se on vielä mukava ostaa, kun palvelun hinta skaalautuu suoraan käyttäjämäärän mukaan sekä pienen että ison yrityksen tarpeisiin. Vähemmän säätämistä ja hammasten kiristelyä, enemmän työtehoa ja toimivia työpäiviä. Seremoniamestari-brändin korostaminen Yksi tapa kategorisoida Centeron palvelut, on jakaa ne seuraavasti: Asiantuntijaorganisaatioille […] Lue lisää »